Муз.софт

De La Mancha - ClipStar VST 1.0.1 De La Mancha - ClipStar VST 1.0.1 ClipStar VST 1.0.1 - ограничитель от De La Man...
De La Mancha - SixtyFive VST 1.0 De La Mancha - SixtyFive VST 1.0 SixtyFive VST 1.0 - RMS компрессор винтажн�...
Acon Digital DeFilter v1.0 x86 x64 Acon Digital DeFilter v1.0 x86 x64 DeFilter это эффективный инструмент ...
Klanghelm - SDRR 1.1.0 VST 32bit, 64bit Klanghelm - SDRR 1.1.0 VST 32bit, 64bit SDRR создан для удовлетворения все...

Реклама

Yggdrasil піднімається на вершину харчового ланцюжка з Raptor Doublemax

  Raptor Doublemax

Висока волатильність, хіт з 25 лініями виплат встановлений у світі до людей, коли динозаври сиділи на вершині харчового ланцюга. Yggdrasil, провідний світовий видавець контенту для азартних онлайн-ігор, випустив свій останній слот Raptor Doublemax.

Дія гри з високою волатильністю відбувається у світі, що передує людям, коли по землі бродять великі динозаври, змагаючись за звання вершини харчового ланцюжка. Гравці приєднуються до полювання на цих двоногих звірів, щоб вони виросли або вирушили додому, завдяки лютим особливостям гри.

Хіт з 25 лініями виплат включає каскадні барабани, на яких після виграшу з'являється більше гігантських динозаврів, а також видаляються всі виграшні символи, що дає гравцям ще більше шансів знайти багатство. Після кожного виграшу в цьому списку також додається додаткова підставкова карта.

Випадання трьох або більше символів розкиду запускає безплатні обертання, даючи гравцям можливість зіграти, перш ніж використовувати безплатне обертання. Перемога в грі дає більше безплатних обертань, а програш знищує зароблене, і полювання триває. Спробуйте цю неперевершену новинку на Ельслотс автомати та забирайте хутчіш свій виграш.

Raptor Doublemax

У цьому слоті з п'ятьма барабанами з'являється більше можливостей виграти по-крупному, коли гравець робить золоту ставку. Це збільшує ставку на 25%, в той час, як шанс на запуск безплатних обертань подвоюється. Битва триває, як і високі виплати, при цьому кожний наступний виграш без обмежень подвоює множник.

У деяких юрисдикціях безплатні обертання також доступні для покупки протягом всієї гри.

Обговорюючи новий випуск, Стюарт Маккарті, глава відділу продуктів і програм Yggdrasil, сказав: «Raptor Doublemax дає доблесним фанатам можливість продемонструвати силу і рішучість, оскільки вони роблять ставку на більшу в цьому захопливому слоті з постійним шансом виграти величезні призи. Завдяки функції списку дикі символи зустрічаються частіше, як і шанс забезпечити більше виграшів. Raptor пропонує справді захопливий і орієнтований на гравця механічний досвід, і я впевнений, що він знайде відгук у наших партнерів і їх спільнот гравців».

Понравилась новость?поделитесь.

Добавить комментарий

Защитный код Обновить